Panelsamtal: Varför tillåts rasistiska organisationer?

Den 12 November 2018 i Universitetsaulan anordnade Forum förr Afrikastudier och Upsala Nya Tidning (UNT) ett panelsamtal. Cirka 400 personer kom för att lyssna till detta engagerade samtal på ett brännande ämne.

Inbjudna talare var Ingrid Helmius, universitetslektor i rättsvetenskap, Uppsala universitet, Mohamed Hassan, Kommunalråd (L), Uppsala kommun, Maureen Hoppers, Kommunikationsansvarig Integration & Mångfald, Axfoundation, Helene Lööw, docent i historia, Uppsala universitet, Peter Nobel, jur dr, fd generalsekreterare i Svenska Röda Korset, fd diskrimineringsombudsman och Evin Ismael, ledarskribent Arbetet, doktorand i sociologi, Uppsala universitet

Panelsamtalet leddes av Sten Hagberg, professor i kulturantropologi och Maria Ripenberg, ledaskribent och debattredaktör på UNT.

Vill du lyssna till panelsamtalet, klicka på bilden

Inbjudan

Paneldeltagarna: Maria Ripenberg, Ingrid Helmius, Helene Lööw, Mohamad Hassan, Maureen Hoppers, Sten Hagberg, Evin Ismail och Peter Nobel.